Ξέσπασε ο Νοτσιόνι: «Ο Αντετοκούνμπο λέει ότι δεν υπάρχει αποτυχία και… έφαγε τον Γκρίφιν μαζί με τον Λίλαρντ»!

από AllAboutARIS

Ο Έιντριαν Γκρίφιν ολοκλήρωσε πρόωρα την παρουσία του στην άκρη του πάγκου των Μιλγουόκι Μπακς, δίνοντας τη θέση του στον Ντοκ Ρίβερς.

Τα «Ελάφια» είχαν ρεκόρ 30-13 με τον Γκρίφιν και ήταν στη δεύτερη θέση της Ανατολής, πίσω μόνο από τους Μπόστον Σέλτικς ωστόσο το μπάσκετ που έπαιζαν από την αρχή της σεζόν δεν ικανοποίησε τον οργανισμό που τον απέλυσε.

Πλέον οι Μπακς έχουν ρεκόρ 1-5 με τον Ρίβερς και ο Αντρές Νοτσιόνι άσκησε σκληρή κριτική για την επιλογή τους να απομακρύνουν τον Γκρίφιν, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στους Σικάγο Μπουλς τη διετία 2006-08. Μάλιστα κατηγόρησε ανοιχτά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ντέιμιαν Λίλαρντ!

«Όσο περνά ο καιρός, όλα τα λούτρινα ζωάκια χάνουν τα μαλλιά τους. Ο Αντετοκούνμπο πάντα δούλευε πάνω στην άψογη εικόνα του του και στη συζήτηση ότι δεν υπάρχει αποτυχία. Ωστόσο, για μένα, ο Γκρίφιν “σκοτώθηκε” από αυτόν, μαζί με τον Λίλαρντ. Γνώρισα τον Γκρίφιν στο Σικάγο. Ήταν μέντορας και τον θυμάμαι ως σπουδαίο τύπο. Ίσως ήταν πρωτάρης, είναι δυνατόν, αλλά τον “έφαγαν”. Και τώρα το Μιλγουόκι είναι ακόμη χειρότερο από πριν. Ποιος είναι υπεύθυνος;» έγραψε ο Αργεντινός στο Twitter.

 

Προτεινόμενα Άρθρα