Ξανά στο παρκέ με ανεβασμένη ψυχολογία

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ Midea έβαλε ένα στοπ στα αρνητικά αποτελέσματα με το διπλό που έβγαλε στην έδρα του Περιστερίου το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Σήμερα, επιστρέφει και πάλι στο γήπεδο για να ξεκινήσει την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό. Οι “Κιτρινόμαυροι” επιστρέφουν στο γήπεδο τους μετά από περίπου ένα μήνα και θέλουν να ικανοποιήσουν τον κόσμο τους με τη παρουσία τους στο παρκέ.

Ερωτηματικό για ακόμα μια εβδομάδα αποτελεί η κατάσταση του Ρομπέρτο Γκάλινατ. Αναφορικά με την επιστροφή του Αμερικανού γκαρντ στην ενεργό δράση, ο Γιάννης Καστρίτης δήλωσε το απόγευμα του Σαββάτου: «Θα πρέπει να έχουμε υπομονή. Καταλαβαίνω την ανυπομονησία που υπάρχει και σε εμάς αλλά και στον ίδιο του έχει λείψει πολύ το να αγωνίζεται. Είναι σε διαδικασία επιστροφής αλλά μην ξεχνάμε ότι ήταν αρκετό καιρό εκτός. Καταλαβαίνετε πως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και με μεγάλη υπευθυνότητα και απέναντι στον παίκτη αλλά και απέναντι στην ομάδα. Πρέπει και να μην ρισκάρουμε αλλά και να είναι σε σημείο να μπορεί να προσφέρει αυτό ακριβώς που μπορεί. Πάντως αυτή τη στιγμή είναι σε σημείο που σύντομα θα τον ξαναδούμε στην ενεργό δράση»

Προτεινόμενα Άρθρα