Ξεκινούν τα εργομετρικά

Η έναρξη της νέας σεζόν… έφτασε για τον ΑΡΗ.

Ήδη από χθες, υποδέχθηκε στη Θεσσαλονίκη τους Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Μάνι Μπέιτς και Μάρκους Καρ, τους πρώτους “ξένους” της νέας σεζόν.

Όπως είναι λογικό, από σήμερα θα ξεκινήσουν να περνούν από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας τους.

Τα επόμενα 24ωρα είναι μέρες εργομετρικών, καθώς την Τετάρτη αναμένεται η κλειστή πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Ο Σίλβιο Ντε Σόουζα βρίσκεται με την Εθνική του, όπως και ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Αντίθετα με τον τελευταίο, ο Βασίλης Τολιόπουλος “κόπηκε” από την Εθνική και θα ενσωματωθεί σύντομα στις προπονήσεις του ΑΡΗ.

Φωτογραφία: Motion Team

Ταρίφα 20.000 ευρώ ανά κεφάλι για την μεταφορά μεταναστών στην Ευρώπη (vid)
Προηγούμενο άρθρο Ταρίφα 20.000 ευρώ ανά κεφάλι για την μεταφορά μεταναστών στην Ευρώπη (vid)
Επόμενο άρθρο ΕΦΚΑ: Ξεκινά η διαδικασία ψηφιοποίησης του ασφαλιστικού βίου των εργαζομένων (vid)
ΕΦΚΑ: Ξεκινά η διαδικασία ψηφιοποίησης του ασφαλιστικού βίου των εργαζομένων (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News