«Οδοστρωτήρας» Γιάννης υπέταξε το Ντάλας με 40άρα (vids)

από AllAboutARIS

Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε 40 πόντους οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς σε νίκη με 132-125 απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς. Ο Έλληνας σούπερ σταρ σημείωσε 15 από τους 40 πόντους του στο τέταρτο δεκάλεπτο και είχε 15 ριμπάουντ και επτά ασίστ.











Ο Ντέμιαν Λίλαρντ πρόσθεσε άλλους 27 πόντους για τους Μπακς, οι οποίοι κέρδισαν τον τέταρτο συνεχόμενο αγώνα τους και τον δεύτερο τους σε ισάριθμες βραδιές, με το Μιλγουόκι να επικρατεί της Σαρλότ με 130-99 το προηγούμενο βράδυ. Ο Πατ Κόνατον είχε 16 πόντους για το Μιλγουόκι, συμπεριλαμβανομένου ενός τρίποντου με 65 δευτερόλεπτα να απομένουν για να δώσει στους Μπακς προβάδισμα πέντε πόντων.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ ήταν κορυφαίος σκόρερ των Μάβερικς με 39 πόντους, 33 στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Λούκα Ντόντσιτς είχε 35 πόντους για το Ντάλας, το οποίο τώρα έχει χάσει δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια του, και ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ πρόσθεσε 17.











Στο πρώτο ημίχρονο, ένα τρίποντο του Λίλαρντ έδωσε στο Μιλγουόκι προβάδισμα 55-44, το μεγαλύτερο του αγώνα μέχρι εκείνο το σημείο, με 5:39 να απομένουν πριν οι Μάβερικς κλείσουν το ημίχρονο με 14-5.

Ο Αντετοκούνμπο ήταν κορυφαίος σκόρερ του Μιλγουόκι με 20 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Ντόντσιτς πέτυχε το Ντάλας με 17.






Το Μιλγουόκι αγωνίστηκε χωρίς τον Κρις Μίντλετον, ο οποίος έχασε τον αγώνα λόγω τραυματισμού στο δεξί γόνατο. Στη θέση του ξεκίνησε ο Αντρέ Τζάκσον Τζούνιορ, ο οποίος έμεινε χωρίς σκορ σε 12 λεπτά.






Προτεινόμενα Άρθρα