Οι Γκρίζλις το πήραν απόφαση: «Κουράστηκαν» με τον Μπρουκς και τον αφήνουν ελεύθερο!

από AllAboutARIS

Παρά το γεγονός πως πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή regular season, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της Δυτικής Περιφέρειας με ρεκόρ 51-31, εντούτοις, οι Μέμφις Γκρίζλις δεν μπόρεσαν να φτάσουν μακριά στα playoffs, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στο πρώτο γύρο από τους Λος Άντζελες Λέικερς (4-2).
Η αποτυχία αυτή, φέρεται πως έφερε τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας, ενώ, οδήγησε τον οργανισμό στο να πάρει μια γενναία απόφαση αναφορικά με την περίπτωση του Ντίλον Μπουκς και των προβλημάτων που δημιουργεί συχνά-πυκνά στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Σαμς Σαράνια, οι Μέμφις ενημέρωσαν τον 27χρονο φόργουορντ πως δεν θα ανανεώσουν την συνεργασία τους, αφήνοντάς τον έτσι ελεύθερο να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του!
Μεγάλο ρόλο στην απόφαση αυτή έπαιξε η συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της σειράς με τους Λος Άντζελες Λέικερς, με τον Μπρουκς να γίνεται αρνητικός πρωταγωνιστής, τόσο για τα αντιαθλητικά του χτυπήματα, κυρίως στον ΛεΜπρόν Τζέιμς, όσο και για την έλλειψη σεβασμού που επέδειξε στον «Βασιλιά» μέσω δηλώσεών του, αμαυρώνοντας έτσι και το όνομα των Γκρίζλις.
Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Καναδός άσος έχει τιμωρηθεί ουκ ο λίγες φορές από το ΝΒΑ για την συμπεριφορά του, οδήγησαν τον οργανισμό του Μέμφις στην απόφαση να μην προχωρήσει σε ανανέωση της συνεργασίας τους.
Στα έξι χρόνια που βρέθηκε στις «αρκούδες», ο Μπρουκς μέτρησε 14,5 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ σε συνολικά 345 παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Προτεινόμενα Άρθρα