Οι διακανονισμοί της ΚΑΕ και η «πιθανή» λογική του -1

από Σταμάτης Μουρελής

Η ΕΕΑ απέρριψε το αίτημα της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για την χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής, παρότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία καταγγελία σε βάρος της για χρωστούμενα ή μη τηρούμενο διακανονισμό. Και όπως είναι λογικό αρκετοί απόρησαν γιατί απορρίφθηκε η αίτηση της ΚΑΕ από την στιγμή που δεν έχει «ανοιχτά» οικονομικά μέτωπα. Γιατί πολύ απλά όταν κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής, η ΚΑΕ δεν γνώρισε για τις καταγγελίες που έγιναν, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του Μούρτου.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ έχει εξοφλήσει τους Μούρτο και Ζάρα, ενώ υπάρχει διακανονισμός που τηρείται στην περίπτωση του Γιώργου Αγγέλου. Όσον αφορά τον Δημήτρη Βεργίνη, λαμβάνει τα χρήματα του απευθείας από τις δόσεις του τηλεοπτικού συμβολαίου.

Η «πιθανή» λογική της τιμωρίας του ΑΡΗ έχει να κάνει με το γεγονός πως οι ορισμένες συμφωνίες, όπως για παράδειγμα με τον Μούρτο, έγιναν μετά το πέρας της προθεσμίας βάση του κανονισμού. Και έτσι εφόσον ισχύσει αυτό το «σενάριο» θα επιβληθεί ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού από το πρωτάθλημα.

Βέβαια στην ΚΑΕ θέλουν πρώτα να έχουν στα χέρια τους το σκεπτικό της απόφασης της ΕΕΑ και του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, πριν προχωρήσουν σε κάποια άλλη νομική κίνηση.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X