Οι Ιταλοί… λοκάρουν στον Σίλβιο Ντε Σόουζα

από AllAboutARIS

Σε ρυθμούς Mundobasket κινείται αυτές τις ημέρες η μπασκετική κοινότητα. Και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και για τον ΑΡΗ μιας και θα εκπροσωπηθεί από τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τον Σίλβιο Ντε Σόουζα. Ο Ανγκολέζος μάλιστα αύριο θα κάνει το ντεμπούτο του στη διοργάνωση, αντιμετωπίζοντας την Ιταλία.

Ιταλική ιστοσελίδα, αναλύει την ομάδα της Ανγκόλας και καταλήγει στο ότι οι Ατζούρι θα πρέπει να εστιάσουν σε τρεις παίκτες: στον Μπρούνο Φερνάντο, στον Ζίλσον Μπάνγκο και στον Κιτρινόμαυρο Σίλβιο Ντε Σόουζα, για τον οποίο η basketuniverso αναφέρει τα εξής:

“Ένας ακόμη ψηλός στο ρόστερ της Ανγκόλας, γεννημένος το 1998, παίζει δύο χρόνια στην Ευρώπη: την περασμένη σεζόν στη Γαλλία με τον Ροάν, φέτος το καλοκαίρι υπέγραψε με τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα, όπου θα παίξει και στο EuroCup. Ο Ντε Σόουζα έχει αμερικανικό παρελθόν στο NCAA, τρία χρόνια με το Κάνσας.

Την περασμένη σεζόν στη Ροάν, στην πρώτη του επαγγελματική σεζόν, ήταν ένας σέντερ με καλή παρουσία κάτω από το καλάθι. Έχει εξαιρετική αθλητικότητα και είναι παρών κυρίως στα ριμπάουντ στην επίθεση. Το post game είναι επίσης καλό, οπότε οι ψηλοί μας θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού του”.

Προτεινόμενα Άρθρα