“Οι Λέικερς θα πρέπει να σκέφτονται και την ανταλλαγή του Ντέιβις”

από AllAboutARIS

Σίγουρα η εφετινή σεζόν δεν εξελίχθηκε όπως την περίμεναν οι Λος Άντζελες Λέικερς, καθώς η προσθήκη κυρίως του Ράσελ Γουέστμπρουκ, τα λανθασμένα κομμάτια που τοποθετήθηκαν στο παζλ και οι τραυματισμοί οδήγησαν το ιστορικό franchise να βρίσκεται με το ενάμιση πόδι εκτός play-in.

Ο Μάτζικ Τζόνσον σε πρόσφατες δηλώσεις του επισήμανε πως σε περίπτωση που ο επιρρεπής σε τραυματισμούς Άντονι Ντέιβις και την επόμενη χρονιά χάσει μεγάλο μέρος της αγωνιστικής περιόδου… θα έπρεπε οι Λέικερς να σκεφτούν ενδεχόμενες προτάσεις για trade.
«Πρέπει να μείνει υγιής (ο Ντέιβις). Ή οι Λέικερς στην επόμενη σεζόν, αν δεν γλυτώσει από τους τραυματισμούς, να τον ανταλλάξουν.

Γιατί τον χρειάζονται στο παρκέ και όχι, να κάθεται στον πάγκο. Νομίζω πως πρέπει να αλλάξει μερικά πράγματα», ανέφερε ο κορυφαίος πόιντ γκαρντ.

Απαρατήρητη δεν πέρασε η τρομερή σεζόν του ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο εν ζωή θρύλος του ΝΒΑ ανέφερε πως είναι λυπητερό για τον «Βασιλιά» να παράγει τέτοια νούμερα και η πορεία τους Λέικερς να χαρακτηρίζεται επιεικώς άσχημη.

«Νιώθω άσχημα για τον ΛεΜπρόν. Να έχει μία τέτοια χρονιά, εξωπραγματικά νούμερα και να μην αγωνιστεί ούτε στα play-in, πραγματικά πήγε στράφι η σεζόν… και ο ΛεΜπρόν δεν έχει την πολυτέλεια»!

Φυσικά, δεν ευθύνεται μόνο ο πρώην αστέρας των Πέλικανς για την κατάσταση των «λιμνανθρώπων», λέγοντας πως κάποιος θα πληρώσει τα «σπασμένα» και ο κλήρος θα πέσει στον προπονητή Φρανκ Βόγκελ.

«Κάποιος θα λάβει το φταίξιμο. Σε κάποιον θα πέσει ο κλήρος και πιθανώς θα είναι ο Φρανκ Βόγκελ», κατέληξε ο Μάτζικ Τζόνσον.

 

Προτεινόμενα Άρθρα