Οι Ρόκετς παλεύουν να ξεφορτωθούν με trade τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ

από AllAboutARIS

Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στις τάξεις του ΝΒΑ, μετά και τις βαρύτατες καταγγελίες εις βάρος του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ για ξυλοδαρμό της συντρόφου του, Κάισρ Γκόντρεζικ.
Ο νεαρός γκαρντ των Χιούστον Ρόκετς συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση από την Αστυνομία της Νέας Υόρκης, προτού πληρώσει εγγύηση 75 χιλ. δολαρίων και αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρουςΛ, με τις Αρχές να του απαγγέλουν κατηγορίες για για κακούργημα και απόπειρα στραγγαλισμού, αφού από τα χτυπήματα, η σύντροφός του υπέστη κάταγμα στον αυχένα…
Με τα όσα έχουν δει το φως τις δημοσιότητας, οι Ρόκετς δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τον 23χρονο άσο. Μάλιστα, ο οργανισμός του Χιούστον προσπαθεί τις τελευταίες ημέρες να απαλλαγεί από την απουσία του Πόρτερ, έχοντας προσεγγίσει αρκετές ομάδες της λίγκας για μια πιθανή ανταλλαγή!
Μάλιστα, οι «ρουκέτες» φαίνεται πως ζητούν πενιχρά ανταλλάγματα για να τον παραχωρήσουν με trade, ωστόσο, σχεδόν όλες οι ομάδες διστάζουν να μπουν σε διαδικασία συζητήσεων, αφού, πολλές είναι οι φωνές στο εσωτερικό του ΝΒΑ που θέλουν την αποπομπή του πρώην άσου των Καβαλίερς από τη λίγκα!

Προτεινόμενα Άρθρα