Οι Σέλτικς διέλυσαν τους Χιτ και ισοφάρισαν υπό το βλέμμα του… Μητσοτάκη! (pic+vid)

από AllAboutARIS

Μετά το εφιαλτικό τους ξεκίνημα στο Game 3 και τελικά την ήττα τους σε εκείνο το παιχνίδι, οι Σέλτικς πλήρωσαν τους Χιτ με το ίδιο νόμισμα και συντρίβοντάς τους με 102-82 έφεραν στο 2-2 τους τελικούς της Ανατολής.

Η ομάδα του Ίμε Ουντόκα έπιασε από το… λαιμό το Μαϊάμι προηγούμενη με 26-4 στο ξεκίνημα και κλείνοντας στο +24 (57-33) το ημίχρονο δεν απειλήθηκε στιγμή. Οι φιλοξενούμενοι, που έπαιξαν χωρίς τον τραυματία Τάιλερ Χίρο, αστόχησαν στα 15 από τα 16 πρώτα σουτ τους και δεν έγιναν ποτέ ανταγωνιστικοί.

Ο Τζέισον Τέιτουμ άφησε πίσω του το κάκιστο προηγούμενο ματς έχοντας 31 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ακόμη πέντε παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, κι ας έλειψε ο λαβωμένος Μάρκους Σμαρτ. Στον αντίποδα, ο Βίκτορ Ολαντίπο είχε 23 πόντους από τον πάγκο, ενώ η πεντάδα της ομάδας, Λάουρι, Στρους, Μπάτλερ, Τάκερ και Αντεμπάγιο, είχαν συνολικά 18 πόντους με 7/36!

Να σημειωθεί ότι το τέταρτο παιχνίδι της σειράς έγινε υπό το βλέμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος βρισκόταν στη Βοστόνη και ως μπασκετόφιλος δεν έχασε την ευκαιρία…


Το πέμπτο ματς της σειράς θα γίνει τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Μαϊάμι (3:30 πμ).

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X