Ολυμπιακοί Αγώνες: Κόντρα στην Ισπανία η Ελλάδα για το βήμα πρόκρισης στα νοκ άουτ!

από AllAboutARIS

Η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει για την δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου των Ολυμπιακών Αγώνων την Ισπανία σήμερα το μεσημέρι (12:00, ΕΡΤ1) στο «Πιέρ Μορουά» της Λιλ.

Η καλή εμφάνιση της πρεμιέρας απέναντι στον Καναδά δεν συνοδεύτηκε από νίκη για την ελληνική ομάδα, που θέλει σήμερα να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μετά την απαραίτητη ξεκούραση αρχικά και προετοιμασία στη συνέχεια, ο Βασίλης Σπανούλης και οι παίκτες του θέλουν να παρουσιάσουν ακόμη καλύτερο πρόσωπο σήμερα, προτού ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους για τη φάση των ομίλων την Παρασκευή απέναντι στην Αυστραλία (14:30).

Η Ισπανία επίσης αναζητεί την πρώτη της νίκη, καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 92-80 από την Αυστραλία, η οποία σήμερα (14:30) θα αντιμετωπίσει τον Καναδά στο άλλο παιχνίδι του πρώτου ομίλου, όπου οι δύο αντίπαλοι στοχεύουν στο να κάνουν το 2/2.

Υπενθυμίζεται πως έχουν σχηματιστεί τρεις όμιλοι, με τις δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου και τις δύο καλύτερες τρίτες να προκρίνονται στα προημιτελικά, που θα διεξαχθούν, όπως τα ημιτελικά και οι δύο τελικοί στο Παρίσι.

Το πρόγραμμα της ημέρας

12:00 Ισπανία-Ελλάδα (1ος Όμιλος)

14:30 Καναδάς-Αυστραλία (1ος Όμιλος)

18:15 Ιαπωνία-Γαλλία (2ος Όμιλος)

22:00 Βραζιλία-Γερμανία (2ος Όμιλος)

Προτεινόμενα Άρθρα