Οριστικά χωρίς Καββαδά και Πούριφοϊ με ΑΕΚ

από AllAboutARIS

Ο νέος παίκτης των «κιτρινόμαυρων» έφτασε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, σήμερα πήρε μέρος και στην προπόνηση, όμως η συμμετοχή του στο κιτρινόμαυρο ντέρμπι είναι αδύνατη. Στον παίκτη δεν εκδόθηκε δελτίο μιας και ο ΑΡΗΣ έχει πλέον δύο ban από τη FIBA, τα οποία θα πρέπει πρώτα να λύσει και έπειτα να ανακοινώσει επίσημα τη μεταγραφή του.

Με αυτά τα δεδομένα ο ΑΡΗΣ θα παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με μοναδικούς “ψηλούς” τους Γκούντγουιν, Χόρκλερ και Χρηστίδη, οι οποίοι χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο στο ροτέισον της ομάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ:

«Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (04/02, 19:15, ΕΡΤ3) αγώνα με την ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (03/02) περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση. Ο Ίσμαελ Σανόγκο, ο Βασίλης Καββαδάς και ο Ρισόντ Πακ συνέχισαν τη θεραπεία τους και θα απουσιάσουν από την αυριανή αναμέτρηση. Οι υπόλοιποι παίκτες ήταν κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.

Πριν από την προπόνηση, το τεχνικό τιμ ανέλυσε τον προσεχή αντίπαλο, με τη χρήση βίντεο».

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία του ΑΡΗ, Γιώργος Σιγάλας, δήλωσε για τον αγώνα με την ΑΕΚ:

«Για ακόμα μία εβδομάδα παίζουμε με έναν αντίπαλο που είναι αρκετά πιο διαφορετικός και σε καλύτερη μοίρα σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Η ΑΕΚ έχει ενισχυθεί με παίκτες οι οποίοι έχουν εμπειρία και ταλέντο. Παρόλα αυτά, ο δικός μας στόχος δεν αλλάζει. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, η θέλησή μας είναι να έχουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, ώστε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε κάτι καλύτερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι δυο ομάδες γνωρίζουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της άλλης. Εμείς έχουμε δουλέψει πάνω σ’ αυτό και θεωρώ ότι σε μεγάλο βαθμό η έκβαση του αγώνα εξαρτάται από την απόδοσή μας, κυρίως στον αμυντικό τομέα».

Προτεινόμενα Άρθρα