Ούτε μία βολή σε όλο το δεύτερο ημίχρονο για τον ΑΡΗ!

από AllAboutARIS

Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην εκπνοή, στο τελευταίο σουτ, στην τελευταία άμυνα. Ένας αγώνας όπου οι επιθέσεις είχαν τον πρώτο λόγο με τον γηπεδούχο να έχει 92 πόντους και τον φιλοξενούμενο 90 πόντους. Κι όμως ο ΑΡΗΣ δεν σούταρε καμία βολή! στο δεύτερο μέρος. Ο ΑΡΗΣ που ήταν μπροστά στο σκορ, δεν πήγε ούτε μία φορά στην γραμμή των βολών στο δεύτερο μέρος.

Ο ΑΡΗΣ είχε συνολικά 6/9 βολές, την ώρα που το Περιστέρι είχε το εντυπωσιακό 22/29 βολές. Η ομάδα του Σπανούλη λοιπόν πήρε 16 περισσότερους… ξεκούραστους πόντους από την γραμμή των βολών σε σχέση με τον ΑΡΗ.

Μάλλον οι κ.κ. Πουρσανίδης, Σταματόπουλος και Μπακάλης κοιτούσαν μόνο προς μία πλευρά όσον αφορά τα σφυρίγματα τους.

Από τις περιπτώσεις που ξεχώρισαν, κραυγαλέα ήταν η φάση με τον Καββαδά, τον οποίο μάρκαρε ο Αγραβάνης ο οποίος μη μπορώντας να τον σταματήσει ουσιαστικά τον έσπρωχνε μπροστά στους διαιτητές. Αλλά αντί για φάουλ, χρεώθηκε με παράβαση ο σέντερ του ΑΡΗ με το σκορ στο 89-85, ενώ στην επόμενη επίθεση το Περιστέρι πέτυχε τρίποντο.

Δεν έκρινε τον αγώνα στην τελευταία επίθεση αλλά κράτησε «ζωντανό» το Περιστέρι σε έναν παιχνίδι που μάλλον θα μπορούσε να τελειώσει νωρίτερα…

Προτεινόμενα Άρθρα