Ο έλεγχος των νέων και η πληρότητα ενόψει Καρδίτσας

από Γιώργος Γκάτος

Δύο 24ωρα πριν από το παιχνίδι με τη Καρδίτσα (26/11 – 19:15), οι “Κιτρινόμαυροι” συνεχίζουν την προετοιμασία τους στο “Nick Galis Hall”.

Το απουσιολόγιο… είναι λευκό για τον ΑΡΗ μετά από καιρό, αν αφήσουμε στην άκρη τη δεδομένη απουσία του Τζος Χάγκινς.

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξαν πολλά προβλήματα τραυματισμών, είτε μικρής, είτε μεγάλης κλίμακας.

Με την επιστροφή και του Γιώργου Φίλλιου, όλα δείχνουν πως καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Γιάννης Καστρίτης θα μπορεί να υπολογίζει σε ένα πλήρες ρόστερ.

Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και οι νέοι, Ελάιζα Μήτρου Λονγκ και Ρισόν Πακ. Αμφότεροι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη κάτι περισσότερο από 15 μέρες και ανεβάζουν όλο και περισσότερο ρυθμούς.

Ο Ελληνοκαναδός γκαρντ… φάνηκε έτοιμος για τα δεδομένα του χρόνου που βρίσκεται στον ΑΡΗ, στην αναμέτρηση κόντρα στο Περιστέρι. Μάλιστα, δείχνει ότι έχει πολλά από τα στοιχεία που ζήτησε ο Γιάννης Καστρίτης… με το καλημέρα.

Από την άλλη, ο 30χρονος γκαρντ θέλει περισσότερο χρόνο ώστε να ενσωματωθεί τακτικά στα “θέλω” του Έλληνα τεχνικού και αναμένεται από παιχνίδι σε παιχνίδι να αυξάνει τα λεπτά συμμετοχής του.

Προτεινόμενα Άρθρα