Ο ΑΡΗΣ εξέτασε την επιλογή του Ρόμπερτς Στούμπρις αλλά…

από Σταμάτης Μουρελής

Ο Ρόμπερτς Στούμπρις είναι ένας παίκτης που απασχόλησε τις προηγούμενες ημέρες τον Γιάννη Καστρίτη αλλά στην πρώτη επαφή που έγινε στο οικονομικό φάνηκε να υπάρχει σημαντική διαφορά.
Ο Γιάννης Καστρίτης είχε ενδιαφερθεί και παλιότερα για τον Λετονό, η περίπτωση του δεν είχε προχωρήσει αλλά δεν βγήκε από την λίστα του Έλληνα τεχνικού.
Πριν μερικές ημέρες το όνομα του έπεσε και πάλι στο «τραπέζι», ο ΑΡΗΣ έκανε επαφές αλλά τελικά φάνηκε πως το οικονομικό είναι ένα σημαντικό εμπόδιο.
Ο 29χρονος Λετονός (1.98), είναι ένας παίκτης που καλύπτει αρκετές από τις προϋποθέσεις του προπονητή του ΑΡΗ για το «τριάρι» που αναζητεί. Καλό μακρινό σουτ από το τρίποντο, έμπειρος ενώ μπορεί να ταιριάξει και στο αμυντικό στυλ της ομάδας. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στην Λετονία αλλά και στην Λιθουανία, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στην Πολωνία. Πέρυσι στην Γκλίβιτσε είχε 13.4 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο με 41.9% στα τρίποντα, ενώ την σεζόν 2020-21 στην Ράντομ είχε 37.9% στο τρίποντο (12.2 πόντους, 6.7 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ).
Φέτος αποφάσισε πως θέλει να βρει συμβόλαιο σε ένα από τα μεγάλα ευρωπαικά πρωταθλήματα και ξεκίνησε προετοιμασία στην Ιταλία και την Μπρέσια αλλά δεν μπόρεσε να συμφωνήσει και παραμένει ελεύθερος.

Στον ΑΡΗ δεν έχουν… διαγράψει το όνομα του πάντως από την λίστα, αν και η περίπτωση του είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X