Ο ΑΡΗΣ ξεμπέρδεψε και βλέπει παιχνίδια… φωτιά

από Γιώργος Γκάτος

Το πρόγραμμα… δεν φέρθηκε όμορφα στον ΑΡΗ, αφού και στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο, κλήθηκε να αντιμετωπίσει Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Και στον δεύτερο γύρο είναι πιο δύσκολο, αφού κλήθηκε να αντιμετωπίσει τους δύο “αιώνιους” εκτός έδρας και τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο του για το κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Και πλέον αφού ολοκλήρωσε τα παιχνίδια που έχουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες παραδοσιακά, βλέπει το πρωτάθλημα να αρχίζει… με παιχνίδια που είναι πολύ πιο κοντά στα μέτρα του.

Αρχής γενομένης απ’ αυτό το Σαββατοκύριακο, υποδέχεται την ΑΕΚ και την επόμενη εβδομάδα ταξιδεύει στην έδρα του Απόλλωνα Πάτρας, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για το Final 8 του Κυπέλλου και τις Εθνικές.

Με λίγα λόγια, σε ένα πρωτάθλημα όπου ο 3ος από τον 8ο… έχουν μια ανάσα διαφορά, ο ΑΡΗΣ είναι η μοναδική ομάδα που έχει αντιμετωπίσει και τις δύο ομάδες της Euroleague που είναι άλλου επιπέδου.

Τα παιχνίδια με την ΑΕΚ (εντός) και τον Απόλλωνα (εκτός), θα δείξουν σε πρώτη φάση ουσιαστικά το… ταβάνι που θα έχει η ομάδα τη φετινή σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα