Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε κλήρωση, Super Cup, τζάμπολ και All Star Game

από AllAboutARIS

Τις ημερομηνίες για την κλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League της επόμενης σεζόν, την έναρξή του, το διάστημα διεξαγωγής του Super Cup, καθώς και τον τόπο διεξαγωγής του All Star Game γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο ΕΣΑΚΕ. Για τις 13 Σεπτεμβρίου προγραμματίστηκαν η εκδήλωση για τις Βραβεύσεις των Κορυφαίων, η Κλήρωση και η Παρουσίαση του νέου Πρωταθλήματος. Το Super Cup θα φιλοξενηθεί ξανά στη Ρόδο το διήμερο 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου. Τζάμπολ στην Basket League 2023-24 στις 7 Οκτωβρίου. Τέλος, το All Star Game θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Καρδίτσα, το διήμερο 16-17 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά: 

«Στο πλαίσιο του έγκαιρου σχεδιασμού της Basket League προς διευκόλυνση των φιλάθλων και των ομάδων, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε για την σεζόν 2023-24:

Το… άτυπο τζάμπολ της σεζόν, η εκδήλωση για τις Βραβεύσεις των Κορυφαίων της Basket League της αγωνιστικής χρονιάς 2022-23, η Κλήρωση και η Παρουσίαση του νέου Πρωταθλήματος να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 στην Αθήνα.

Το Super Cup 2023 με την συμμετοχή των 4 πρώτων ομάδων της τελικής βαθμολογίας της Basket League της σεζόν 2022-23 μετά την επιτυχημένη περυσινή διοργάνωση, θα γίνει ξανά στο νησί της Ρόδου, το Σάββατο και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου.

Ο θεσμός του Super Cup έχει καθιερωθεί ως η εκκίνηση της αγωνιστικής περιόδου για το επαγγελματικό μπάσκετ.

Το τζάμπολ του 32ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος της Basket League θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα από το Super Cup το Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Οκτωβρίου με την διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.

Η γιορτή του επαγγελματικού μπάσκετ, το All Star Game θα είναι και φέτος χριστουγεννιάτικο και θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού στην πόλη της Καρδίτσας, το διήμερο 16 και 17 Δεκεμβρίου».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X