Σενάριο για επιστροφή Ζλάταν στην Παρί

από AllAboutARIS

Είτε κάποιος τον συμπαθεί, είτε όχι, ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την ποδοσφαιρική ποιότητα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Άλλωστε, δεν πρόκειται για όποιον κι όποιο. Είναι δεδομένα ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της εποχής μας. Κάτι, που συνεχίζει να επιβεβαιώνει σταθερά παρότι βρίσκεται πλέον αισίως στα 39 του. Την περσινή σεζόν μέτρησε 17 γκολ σε 27 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, συμβάλλοντας στη δεύτερη θέση της Μίλαν στη Serie Α και την επιστροφή της στο Champions League. Βέβαια, ο Σουηδός ταλαιπωρήθηκε από κάμποσους τραυματισμούς, χάνοντας μάλιστα και το Euro.

Ωστόσο, ο Ζλάταν δεν το έβαλε κάτω. Γι’ αυτό, άλλωστε, και πριν από μερικούς μήνες ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους «ροσσονέρι» και για τη νέα σεζόν. Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο και για τον λόγο αυτό παρέμεινε στη Μίλαν. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Le Parisien», ο αειθαλής επιθετικός είχε άλλη ομάδα ως προτεραιότητα για φέτος. Όπως τονίζει το γαλλικό Μέσο, ο Σουηδός επιθυμούσε την επιστροφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά δεν… έκατσε.

Ο Ζλάταν προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τις… διασυνδέσεις του Ραϊόλα
Πιο συγκεκριμένα, ο Ζλάταν ήθελε να εκμεταλλευτεί τις εξαιρετικές σχέσεις του ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα με τον τεχνικό διευθυντή της Παρί, Λεονάρντο, για να πέσει στο τραπέζι το θέμα της επιστροφής του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Σουηδός φορ πέρασε μια σπουδαία τετραετία στο Παρίσι, μετρώντας 156 γκολ σε 180 παιχνίδια. Βέβαια, οι συγκεκριμένες συζητήσεις, όπως τονίζει το γαλλικό Μέσο, έγιναν προτού ανανεώσει με τη Μίλαν.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X