«Ο Καϊρί Ίρβινγκ δεν μισεί κανέναν»

από AllAboutARIS

Τον αρκετό… ντόρο που έχει προκαλέσει ήδη στο ΝΒΑ με το αίτημα ανταλλαγής του όξυνε ο Κέβιν Ντουράντ θέτοντας όρους τους στον ιδιοκτήτη των Μπρούκλιν Νετς, Τζnbο Τσάι, ζητώντας ουσιαστικά την απόλυση των Νας και Μαρκς για να μείνει στην ομάδα.

Με τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν να εμπλέκουν και τον Καϊρί Ίρβινγκ στο ίδιο… τρυπάκι, ενώ ο Τσάι απάντησε μέσω twitter στηρίζοντας το δίδυμο που μπήκε στο «στόχαστρο».

«Ο Καϊρί Ίρβινγκ σιχαίνεται αυτούς τους τύπους, αισθάνεται πως ο Νας είναι άθλιος και ο Μαρκς κακός» ανέφερε πηγή στο New York Post, η οποία προκάλεσε και την αντίδραση της μάνατζέρ του, Σετάλια Ράιλι Ίρβινγκ (σ.σ μητριά του).

«Δεν είμαι σίγουρη από πού προέρχεται αυτή η αφήγηση, αλλά ο Καϊρί δεν μισεί ούτε τον Στιβ ούτε τον Σον» είπε εκείνη στην γνωστή Νεοϋορκέζικη εφημερίδα αντικρούοντας τους ισχυρισμούς που βγήκαν στην επιφάνεια.

Και συνέχισε «Αυτό δεν είναι μέρος της ύπαρξής του ούτε του τρόπου με τον οποίο εκπροσωπεί τον εαυτό του στον κόσμο. Προχωράει με γνώμονα την ειρήνη, την αγάπη και την αποδοχή».

Προτεινόμενα Άρθρα