Ο Κολέ αποκάλυψε το πώς «ντόπαρε» τους παίκτες της Γαλλίας πριν από τον Καναδά

από AllAboutARIS

Οι «τρικολόρ» μπορεί να μην είχαν παρουσιάσει καλό πρόσωπο στα τρία ματς του ομίλου ωστόσο στον προημιτελικό με τον Καναδά έδωσαν «απαντήσεις» και πήραν μια σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά όπου θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα μετάλλιο.

Αν μη τι άλλο η ομάδα της Γαλλίας παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο και έδειξε ότι έχει όλα τα φόντα για να ανέβει στο βάθρο. Τι προηγήθηκε όμως και παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη προς το καλύτερο σε αυτό το ματς; Ο Βενσάν Κολέ μίλησε για τα όσα είχαν προηγηθεί του τζάμπολ του αγώνα με τον Καναδά.

«Πριν από το παιχνίδι δεν είπα τίποτα στους παίκτες για μπάσκετ. Απλά υπενθύμισα στους παίκτες πόσο μεγάλη είναι η ευκαιρία μας. Να βρισκόμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να παίζουμε μέσα στο σπίτι μας. Είναι ευκαιρία ζωής και καριέρας. Δεν έπρεπε να αφήσουμε αυτήν τη στιγμή να περάσει από δίπλα μας» ανέφερε ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Γαλλίας στην «L’ Equipe» και συνέχισε μιλώντας για τον Φουρνιέ και τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν από την αναμέτρηση με την Γερμανία, την οποία οι «Bleus» θα βρουν και πάλι στο δρόμο τους.

«Ήταν καθοριστικός στο ματς. Όχι μόνο στην επίθεση αλλά και στην άμυνα. Και αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία για εμένα. Υπήρχε επιθυμία. Κότσια. Όσο γι’ αυτά που είχε πει δεν τα διάβασα. Απλά μου τα είπαν και απάντησα ότι δεν ήταν αποδεκτά. Δεν διαβάζω εφημερίδες ή social media. Έχω φίλους που μου λένε γενικά τι γράφεται…»

Προτεινόμενα Άρθρα