Ο Ρόμπερτς αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για Λαζέφσκι

από AllAboutARIS

Ο Νέιτ Λαζέφσκι αποτελεί τον «πονοκέφαλο» της φετινής προετοιμασίας, καθώς ταλαιπωρείται από το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στο Καρπενήσι, προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στους νέους του συμπαίκτες και να συνεχίζει καθημερινά την θεραπεία του. Σε πρώτη φάση, ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα, το οποίο είναι η μια επιλογή που έχει, καθώς η άλλη είναι η… πόρτα του χειρουργείου.

Ουσιαστικά οι άνθρωποι του ΑΡΗ Midea είναι σε σκέψεις, γιατί φαντάζει δύσκολο ο παίκτης να βγάλει μια τόσο απαιτητική σεζόν με συντηρητικό πρόγραμμα, ενώ από την άλλη αν περάσει την πόρτα του χειρουργείου, δεν θα πρέπει να υπολογίζεται για τουλάχιστον δύο μήνες.

Τώρα που αποκτήθηκε ο Τζος Ρόμπερτς και ο ΑΡΗΣ Midea είναι λίγο πιο ευέλικτος, δεν έχει αποκλειστεί το σενάριο της αντικατάστασης του Νέιτ Λαζέφσκι. Εξάλλου αναζητείται και ο βασικός σέντερ της ομάδας, που δεν θα αργήσει να κλείσει, οπότε τότε θα μιλάμε για πληρότητα στο ρόστερ, μέχρι να βρεθεί κάτι διαφορετικό, σε περίπτωση που η ομάδα αποφασίσει οριστικά για την αντικατάσταση του 25χρονου.

Προτεινόμενα Άρθρα