Ο Σκόλα απολογήθηκε σε δημοσιογράφο για τη συμπεριφορά του στις δηλώσεις

από AllAboutARIS

Άλλη μία τρανή απόδειξη για το τεράστιο ήθος του Λουίς Σκόλα.

Μετά την ήττα της Αργεντινής από τη Σλοβενία, στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, ο σπουδαίος σέντερ ήταν εμφανώς απογοητευμένος και εκνευρισμένος.

Αυτό, φάνηκε και την ώρα που έδινε συνέντευξη στη μικτή ζώνη και συγκεκριμένα απέναντι στη δημοσιογράφο Σοφία Μαρτίνες. Ο αρχηγός της «αλμπισελέστε» ήταν τόσο εκνευρισμένος που οι απαντήσεις που έδινε ήταν κοφτές και στα όρια της αγένειας.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ο Λουίς Σκόλα έστειλε προσωπικό μήνυμα στη δημοσιογράφο, προκειμένου να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του, ζητώντας της συγγνώμη.

«Γεια σου Σοφία. Συγγνώμη εάν φάνηκα ότι ήμουν εκνευρισμένος μαζί σου. Τις ίδιες ερωτήσεις που έκανες, θα τις έκανα και εγώ. Ο εκνευρισμός μου είχε να κάνει με εμένα και την ομάδα μου. Συγγνώμη εάν σε έκανα να νιώσεις άσχημα. Κάναμε τα πάντα λάθος τόσο στο παιχνίδι, όσο και στις απαντήσεις στη μικτή ζώνη», ανέφερε στο πρώτο του μήνυμα ο Σκόλα, για να συνεχίσει:

«Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά μου και ήθελα να στο πω. Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι όλα να πάνε καλά και οι απαντήσεις να είναι το ίδιο καλές. Χαιρετισμούς και τα λέμε σύντομα».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X