Ο Σταρκ κρίνει τα πλάνα

Ο Τζόναθαν Σταρκ ήταν ο μοναδικός που έμεινε χθες εκτός ομαδικού προγράμματος, πέρα από τους μακροχρόνια απόντες, Ρομπέρτο Γκάλινατ και Γιώργο Φίλλιο.

Κάπως έτσι από την συμμετοχή ή μη του Αμερικανού, κρίνεται και η εξάδα ξένων που βρεθεί στο παρκέ του Περιστερίου το απόγευμα του Σαββάτου, για τον αγώνα με την τοπική ομάδα.

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΑΡΗ έχει αποκομίσει πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι κόντρα στη Προμετέι και δεν προπονήθηκε την τελευταία εβδομάδα.

Ασφαλώς αυτό το γεγονός τον κρατά πίσω, την ίδια ώρα που οι “Κιτρινόμαυροι” απέκτησαν τον Έρικ Ριντ για τις θέσεις των γκαρντ.

Η Ελεονώρα βγήκε με… τα τα τα! (vid)
Προηγούμενο άρθρο Η Ελεονώρα βγήκε με… τα τα τα! (vid)
Επόμενο άρθρο Υπουργείο Εξωτερικών Τουρκίας: «Με την Ελλάδα συζητήθηκαν θέματα Αιγαίου» (vid)
Υπουργείο Εξωτερικών Τουρκίας: «Με την Ελλάδα συζητήθηκαν θέματα Αιγαίου» (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News