Ο Στεφ Κάρι θέλει να γίνει ιδιοκτήτης ομάδας στο NBA

από AllAboutARIS

Την προοπτική του να γίνει μέτοχος σε μία ομάδα του NBA έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται ο Στεφ Κάρι, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο αμερικανικό μέσο CNBC.

“Με ενδιαφέρει να γίνω ιδιοκτήτης ομάδας στο NBA” ήταν η αρχική δήλωση του χρυσού ολυμπιονίκη με την Team USA στο Παρίσι πριν συνεχίσει “Έχω δει τον Τζόρνταν να το κάνει. Υπάρχουν παίκτες στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή που κάνουν τα απαραίτητα βήματα για να είναι πραγματικοί υποψήφιοι σε μία πιθανή διεύρυνση του πρωταθλήματος τα επόμενα χρόνια (σ.σ. το NBA εξετάζει ήδη την αύξηση των ομάδων)”.

“Από μεριάς μου, σίγουρα το σκέφτομαι. Βέβαια, γνωρίζω προφανώς ότι έχω πολλά ακόμα να πετύχω ως παίκτης πριν αναλάβω άλλους ρόλους εντός του NBA” ανέφερε ο σταρ των Γουόριορς, ο οποίος υπέγραψε πρόσφατα επέκταση του συμβολαίου του έως το 2027 με την ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ.

“Πιστεύω πως θα μπορούσα να βοηθήσω να διατηρηθεί το εξαιρετικό επίπεδο, στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή το NBA”.

Υπενθυμίζεται πως αν και ο Μάικλ Τζόρνταν σταμάτησε την ενασχόλησή του με την ιδιοκτησία ομάδας του NBA, μετά την πώληση των Χόρνετς, υπάρχουν ακόμα αρκετοί πρώην παίκτες που έχουν αναλάβει παρόμοιους ρόλους.

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ είναι μέτοχος στους Κινγκς, ο Ντουέιν Γούειντ στους Τζαζ, ο Γκραντ Χιλ στους Χοκς, ενώ ο Μάτζικ Τζόνσον είναι μέτοχος των Λέικερς.

Προτεινόμενα Άρθρα