Ο «τρίποντος» Τολιόπουλος πέρασε Πελεκάνο και Σόλομον

από AllAboutARIS

Ενδιαφέροντες αριθμούς και στατιστικά μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, παρουσίασε για τον ΑΡΗ ο ΕΣΑΚΕ, στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Δείτε παρακάτω:

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μετά την απουσία του από τον αγώνα με τον Κολοσσό H Hotels, επέστρεψε στη δράση της Stoiximan Basket League και συνέχισε να «γράφει» τρίποντα με τη φανέλα του ΑΡΗ. Ο διεθνής γκαρντ είχε 4/7 και με αυτά έγινε ο 13ος στην ιστορία της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα που έφτασε τα 90. Μετράει λοιπόν αντίστροφα για να τον τριψήφιο αριθμό.

Ο Τολιόπουλος ανέβηκε στη 13η θέση της λίστας των τριπόντων των «κιτρινόμαυρων» αφού ξεπέρασε κατά σειρά τον Μιχάλη Πελεκάνο (2012-14 και 2015-16) που είχε 86 και τον Ουίλι Σόλομον (2002-03) που είχε 89 τρίποντα.

Ακόμη σε ατομικό επίπεδο για τον ΑΡΗ Midea…

*Ένα κλέψιμο χρειαζόταν ο Δημήτρης Κατσίβελης για να φτάσει σε ένα milestone και το έκανε. Με αυτό έφτασε τα 200 κλεψίματα σε 271 αγώνες στην κατηγορία.

*Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αγωνιζόμενος απέναντι στην πρώην ομάδα του, πραγματοποίησε την 291η εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League και με αυτήν μπήκε στην 60άδα της σχετικής λίστας. Ο διεθνής γκαρντ ξεπέρασε σε αγώνες τον Μιχάλη Κακιούζη και τον Κώστα Καϊμακόγλου που μέτρησαν από 290 παιχνίδια στη Stoiximan Basket League.

*Ο κορυφαίος ΑΡΗ Midea Κρις Μπάνκστον, ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση ευστοχίας στα δίποντα μεταξύ των παικτών που δεν έκαναν λάθος. Είχε 7/8 όσα και ο Βασίλης Καββαδάς στο ματς του Λαυρίου Megabolt με τον ΠΑΟΚ mateco.

Ο Αμερικανός σημείωσε τη μεγαλύτερη επίδοση πόντων μεταξύ των παικτών της ομάδας της Θεσσαλονίκης, που έμειναν χωρίς στατιστικό λάθος σε κάποιο από τα έξι πρώτα παιχνίδια της, αφού είχε 16.

Προτεινόμενα Άρθρα