Ο τρόπος εισόδου στο Παλέ και οι διαφοροποιήσεις

από Γιώργος Γκάτος

Για πρώτη φορά, στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Χάποελ Τελ Αβίβ (12/9 – 20:30) θα εφαρμοστεί η ψηφιακή ταυτοποίηση και είσοδος στο γήπεδο. Μπορεί ειδικά για το φιλικό να υπάρχουν και… δικλείδες ασφαλείας με δύο εκδοτήρια, κάτι τέτοιο όμως δεν αναμένεται να ισχύει στα επίσημα παιχνίδια.

Η γενική είσοδος θα είναι 15 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από την μπουτίκ της ΚΑΕ (11:00 – 19:00 και ανήμερα του αγώνα έως τις 20:30) και από πλατφόρμα της More, στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.more.com/sports/festivalkae-aris-eisitiria-agonon-2024-2025/

Με τον νέο νόμο, η διαδικασία με τα εισιτήρια είναι η εξής:

1 Μετά την αγορά του εισιτηρίου, μπαίνουμε στο Gov.gr Wallet, στο Ψηφιακό μας Πορτοφόλι και πληκτρολογούμε ή σκανάρουμε τον κωδικό του εισιτηρίου μας. Μόλις ολοκληρώσουμε αυτήν τη διαδικασία, το εισιτήριό μας έχει προστεθεί στο ψηφιακό μας πορτοφόλι.

2 Επιλέγουμε το εισιτήριό μας και εμφανίζεται το QR code ή το barcode, το οποίο θα χρειαστούμε για την είσοδό μας στο γήπεδο.

Δείτε ΕΔΩ τις αναλυτικές οδηγίες για τον νέο τρόπο εξασφάλισης εισιτηρίου.

Η ΔΕΘ και οι λόγοι ασφαλείας φέρνουν αλλαγές

Ο μεγάλος προβληματισμός που υπάρχει για τη φιλική αναμέτρηση είναι ο χώρος στάθμευσης των φιλάθλων. Εξαιτίας της ΔΕΘ, δεν θα είναι δυνατή η στάθμευση τόσο μέσα στην έκθεση όσο και περιμετρικά από το γήπεδο.

Την ίδια ώρα, για λόγους ασφαλείας, τόσο τα court-side seats, όσο και οι θέσεις platinum θα παραμείνουν κενές στη συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση.

Προτεινόμενα Άρθρα