Ο Χάγκινς δεν έλειψε ποτέ από το πλευρό των συμπαικτών του

από Γιώργος Γκάτος

Η αποστολή του ΑΡΗ εμπεριείχε ένα νέο όνομα σε σχέση με τις τελευταίες αγωνιστικές. Αυτό φυσικά ήταν του Τζος Χάγκινς, ο οποίος… κέρδισε τον χρόνο και επέστρεψε νωρίτερα απ’ ότι υπολογιζόταν στο σημείο που είναι σήμερα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις στις αρχές του περασμένου μήνα, είχαν τον Αμερικανό γκαρντ ως πιθανό μόνο για το τελευταίο παιχνίδι του 2022, εντός έδρας κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Αμερικανός όμως που όλο αυτό το διάστημα ήταν δίπλα στον πάγκο, στο πλευρό των συμπαικτών του και ως πιο έμπειρος τους εμψύχωνε και τους συμβούλευε, συμπεριλήφθη στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι με τον Ιωνικό, στη Νίκαια.

Το γεγονός ότι είναι μέρος στην δωδεκάδα, δε σημαίνει σε πρώτη φάση ότι θα πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής, αν αγωνιστεί.

Και υπάρχει ο αστερίσκος του “αν”, καθώς ο αθλητής δεν είναι σε απόλυτη ετοιμότητα και ο Γιάννης Καστρίτης είναι ένας προπονητής ο οποίος δεν συνηθίζει να… ρίχνει στη μάχη τους παίκτες του χωρίς βεβαιότητα ότι είναι απόλυτα έτοιμοι.

Το αν θα αγωνιστεί είναι συνεννόηση ιατρικού τιμ και τεχνικού τιμ, όμως ο έμπειρος γκαρντ θα είναι για ακόμα μια φορά στο πλευρό των νεαρότερων συμπαικτών του, σε ένα παιχνίδι που έχει χαρακτηριστεί ως κρίσιμο στον δρόμο προς την τετράδα.

Προτεινόμενα Άρθρα