Πάει για αφαίρεση βαθμού η ΑΕΚ!

Ο Γιανίκ Μορέιρα ξεκίνησε ένα οικονομικό γαϊτανάκι που μπορεί να μην έχει τελειωμό για την ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο σέντερ του Περιστερίου, από την περασμένη Παρασκευή (19/11) έστειλε επιστολή στον ΕΣΑΚΕ και ενημερώνει για τη μη καταβολή της οφειλής από την ΑΕΚ.

Η Επιτροπή αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ, η οποία συνεδρίασε εκτάκτως, ενημέρωσε την ΑΕΚ για την κίνηση του πρώην παίκτη της. Κάτι που σημαίνει ότι έχει πέντε εργάσιμες ημέρες στη διάθεσή της για να διευθετήσει την οφειλή.

Αν δεν το κάνει, τότε η υπόθεση θα πάει στον αθλητικό δικαστή, ο οποίος θα πρέπει να εκδικάσει άμεσα την υπόθεση. Η ΑΕΚ αναμένεται να τιμωρηθεί με αφαίρεση ενός βαθμού. Ωστόσο και εκεί υπάρχει μία… δικλείδα. Αν η ΑΕΚ, μετά την αφαίρεση, και σε διάστημα 15 εργάσιμων ημερών, διευθετήσει την οφειλή, τότε θα πάρει πίσω το βαθμό που πρόκειται να αφαιρεθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και άλλοι παίκτες που αγωνίστηκαν πέρσι στην ΑΕΚ και δεν έχουν λάβει τις δόσεις που έχουν συμφωνηθεί, αναμένεται να ακολουθήσουν το δρόμο του Μορέιρα.

Πηγή: gazzetta.gr

Δήμος Θεσσαλονίκης: Θα αποσυρθεί άμεσα η τέντα που στήθηκε στη νέα Παραλία (vid)
Προηγούμενο άρθρο Δήμος Θεσσαλονίκης: Θα αποσυρθεί άμεσα η τέντα που στήθηκε στη νέα Παραλία (vid)
Επόμενο άρθρο Ο Σούντγκρεν επέστρεψε, ακολουθεί ο Φαμπιάνο
Ο Σούντγκρεν επέστρεψε, ακολουθεί ο Φαμπιάνο

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News