Πάρκερ: “Ξεχνιέται αυτή η ατμόσφαιρα; Θέλω να πάρω σύνταξη στη Θεσσαλονίκη” (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Ο Σμους Πάρκερ αποθέωσε τον ΑΡΗ, τους φιλάθλους του και τη Θεσσαλονίκη, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εταιρία CrossOver Basketball που ντύνει τους “Κιτρινόμαυρους”.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

“Έχω πολλές αναμνήσεις από εκείνη την ομάδα. Το Κύπελλο Ελλάδας ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου” σημείωσε αρχικά.

Για τη πρώτη σκέψη που έκανε, όταν του έγινε πρόταση να αγωνιστεί στον ΑΡΗ και να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, το 2003:

“Δεν θυμάμαι τι ακριβώς σκεφτόμουν τότε. Ήξερα όμως ότι ήμουν έτοιμος για το ταξίδι αυτό. Η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα, η πρώτη στάση μου. Αγάπησα τη παραμονή μου στη Θεσσαλονίκη. Πέρασα όμορφα, έχω εξαιρετικές αναμνήσεις. Θέλω να την επισκεφτώ ξανά! Λέω στον κόσμο ακόμα και σήμερα ότι θέλω να πάρω σύνταξη και να είμαι στη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα! Η ζωή για εμένα ήταν τόσο ειρηνική. Το μπάσκετ ήταν τόσο απαιτητικό, όπου κι αν αγωνιζόμασταν. “

Για την ατμόσφαιρα που βίωσε στην έδρα του ΑΡΗ:

“Πως να ξεχάσει αυτή την ατμόσφαιρα; Δεν έχω βιώσει κάτι ανάλογο και έχω αγωνιστεί σε ΝΒΑ, Κίνα, Ρωσία, Κροατία, Λίβανο, Δομινικανή Δημοκρατία, Τυνησία, Λίβανο, Μογγολία. Η ατμόσφαιρα του γηπέδου και των υποστηρικτών του ΑΡΗ είναι μοναδική. Τους καταλαβαίνεις από τα χαρτάκια, τα συνθήματα και την υποδοχή σε κάθε αγώνα”.

 

Φωτογραφία: Motion Team

Προτεινόμενα Άρθρα