Πέταξαν αντικείμενα on air στον Μπάρκλεϊ κι αυτός αγρίεψε! (vid)

από AllAboutARIS

Αρχίζει να παίρνει… διαστάσεις η κόντρα του Τσαρλς Μπάρκλεϊ με τους οπαδούς των Γουόριορς. Αυτή τη φορά το κοινό έξω από το γήπεδο για το Game 5 των τελικών της Δύσης απέναντι στους Μάβερικς δεν περιορίστηκε σε συνθήματα κατά του θρύλου του ΝΒΑ και σχολιαστή του ΤΝΤ, αλλά του πέταξε και αντικείμενα όσο ήταν στον αέρα.

Ένα t-shirt και κάποιο άλλο αγνώστου ταυτότητας «ιπτάμενο» αντικείμενο προσγειώθηκαν πάνω του, με αποτέλεσμα ο «Τσακ» να σηκωθεί νευριασμένος και να προσποιηθεί πως θα το πετάξει πίσω. Ο Έρνι Τζόνσον και ο Κένι Σμιθ προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν καλώντας τον να καθίσει κάτω, ενώ ο Σακίλ Ο’ Νιλ χαμογελούσε. Πάντως ο Μπάρκλεϊ δεν… ξέφυγε και στο τέλος έδειξε να αντιμετωπίζει το θέμα με χιούμορ.

Προ ημερών, το κοινό πέρα από το σύνηθες «Chuck You Suck» άρχισε να τον βρίζει και να τον ενοχλεί όσο ήταν στον αέρα, με αποτέλεσμα εκείνος να γυρίσει και να πει σε κάποιους μεταξύ σοβαρού και αστείου «… αν δεν σταματήσετε, θα έρθω στο σπίτι σας και θα γ@@@@ω τη μητέρα σας». Ο ίδιος πριν τους τελικούς της Δύσης είχε πει πως «… υποστηρίζω τους Μάβερικς γιατί μισώ το κοινό των Γουόριορς και θέλω να τους δω να υποφέρουν».

Προτεινόμενα Άρθρα