Πήρε πράγματα απ’ όλους

από Γιώργος Γκάτος

Ο Γιάννης Καστρίτης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο όλους τους παίκτες που είχε διαθέσιμους. Άλλους για πολύ, άλλους για λίγο.

Το βασικό rotation της ομάδας περιορίστηκε στους οκτώ αθλητές. Κατσίβελης (9:32), Περσίδης (6:01), Σλαφτσάκης (2:32) και Φίλλιος (1:02) περιορίστηκαν κάτω από τα δέκα λεπτά συμμετοχής.

Οι υπόλοιποι οκτώ ήταν σε μια μόνιμη… σκυταλοδρομία. Το κρεσέντο του Γκάλινατ στο πρώτο και το τέταρτο δεκάλεπτο, οι διαδοχικοί πόντοι του Μπλούμπεργκς στο πρώτο ημίχρονο, η κυριαρχία του Ντε Σόουζα στο δεύτερο δεκαλεπτο, οι τέσσερις πόντοι του Καρ που συνοδεύτηκαν από τους πέντε συνεχόμενους πόντους του Χάρελ, τα τρίποντα του Μποχωρίδη που έδωσαν ανάσα, τα καρφώματα του Μπάνκστον που έκανε step up στο κατάλληλο σημείο και η ηρεμία από την καθοδήγηση του Τολιόπουλου, ήταν μερικά αποσπάσματα από την ιστορία του χθεσινού αγώνα.

Ο Έλληνας τεχνικός μόνο χαρούμενος μπορεί να είναι από τέτοιες εμφανίσεις, καθώς γνωρίζει πόσο ταλαιπωρήθηκε η ομάδα του από τραυματισμούς, κάτι που την δυσκόλεψε αρκετά -μέχρι και σήμερα- να βρει συνοχή σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Φωτογραφία: MegaPress

Προτεινόμενα Άρθρα