Πήρε τον γερμανικό “εμφύλιο” η Άλμπα Βερολίνου!

από AllAboutARIS

Απίθανο ντέρμπι στη Γερμανία, με την Άλμπα Βερολίνου να παίρνει το θρίλερ επί της Μπάγερν Μονάχου, φεύγοντας με σπουδαίο διπλό (75-76) από «Audi Dome», χάρη στο κάρφωμα του Γιάνι Γουέντζελ στο τελευταίο δευτερόλεπτο!

Σε ένα παιχνίδι όπου το προβάδισμα άλλαξε χέρια συνολικά… 16 φορές (!), οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι στο φινάλε, με τον Ίσραελ Γκονζάλεθ να βγάζει από το μπλοκάκι του εξαιρετικό play για το νικητήριο καλάθι του 26χρονου Νεοζηλανδού, ένα δευτερόλεπτο πριν το φινάλε. Οι Βαυαροί, είχαν την ευκαιρία να πάρουν το ματς, όμως το δίποντο του Ομπστ βρήκε σίδερο.

Νίκη με την οποία η Άλμπα «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague, προσπερνώντας τη Βιλερμπάν με την οποία και έχουν ίδιο σκορ (8-21). Από την άλλη, η Μπάγερν, που υπέστη δεύτερη σερί ήττα, υποχώρησε στη 15η θέση με ρεκόρ 11-18.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μαόντο Λο με 16 πόντους, ενώ πολύτιμες βοήθειες έδωσαν και οι Γουέντζελ (11π.), Μπλατ (10π.) και Σίκμα(6π., 7ρ.) Για την Μπάγερν, ξεχώρισαν οι Γουίνστον και Μπονγκά με 14 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X