Πλήρωσε και πάλι τα κενά διαστήματα

Για ακόμα ένα παιχνίδι, τα κενά διαστήματα κόστισαν στον ΑΡΗ Midea. Το rotation και οι μικρές ανάσες σε βασικούς παίκτες ήταν αναγκαία συνθήκη για να βγει το παιχνίδι.

Αυτό σε συνδυασμό με το σημαντικό φόρτωμα των παικτών με φάουλ, δημιούργησαν ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα απ’ αυτό που υπήρχε εξ αρχής, με την ΑΕΚ να τρέχει μερικά σερί φτάνοντας ακόμα και στο +20.

Ο ΑΡΗΣ Midea επέστρεψε ως το -4, κάτι που δεν ήταν αρκετό, καθώς στο φινάλε ξέμεινε από δυνάμεις και γνώρισε ακόμα μια οδυνηρή ήττα.

Μάλιστα το γεγονός ότι παίκτες όπως ο Κούπερ και ο Χοτζ χρεώθηκαν με τέσσερα και τρία φάουλ πριν το ημίχρονο, περιόρισαν τις λύσεις της ομάδας στη διαχείριση του αγώνα.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/12)
Προηγούμενο άρθρο Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/12)
Επόμενο άρθρο Πρωτοχρονιά: Τι θα δείξει σε κάθε κανάλι; (vid)
Πρωτοχρονιά: Τι θα δείξει σε κάθε κανάλι; (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News