Πολύ κοντά σε αυτό που έψαχνε

από Γιώργος Γκάτος

Η περίπτωση του Ντάντζελ Πούριφοϊ οδεύει σε καλό δρόμο προκειμένου να φορέσει τα “Κιτρινόμαυρα”.

Ο ΑΡΗΣ ήταν στην αγορά εδώ και μια εβδομάδα για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε από τον τραυματισμό του Ισμαέλ Σανόγκο.

Βάζοντας στο τραπέζι τη δυσκολία να βρεθεί ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά που ήθελε ο Γιάννης Καστρίτης ώστε να ταιριάξει στην ομάδα, αλλά και τα οικονομικά δεδομένα, οι “Κιτρινόμαυροι” έδειξαν αρκετά καλά αντανακλαστικά.

Σε μια περίοδο που αρκετές ομάδες κάνουν προσθαφαιρέσεις στα ρόστερ τους και ασφαλώς με περισσότερα διαθέσιμα χρήματα, ο ΑΡΗΣ είδε μερικούς παίκτες να τον απορρίπτουν, αλλά βρήκε μια πολύ καλή λύση στη Πορτογαλία.

Ο 28χρονος φόργουορντ της Πόρτο, ταιριάζει με πολλά χαρακτηριστικά που έθεσε ο Γιάννης Καστρίτης. Είναι ένας δυναμικός, αθλητικός και αλτικός παίκτης, 4αρι που δε φοβάται να δοκιμάσει το χέρι του από το τρίποντο και πάνω απ’ όλα εργατικός στο παρκέ.

Οι αριθμοί του δεν εντυπωσιάζουν αλλά αυτό δεν έχει σημασία, γιατί επισημαίνεται πως είναι ένας παίκτης που κάνει αρκετές δουλειές στο παρκέ, οι οποίες δεν καταγράφονται στη στατιστική.

Ο ΑΡΗΣ ελπίζει να έχει τον παίκτη στη Θεσσαλονίκη ως τη Παρασκευή και ο Γιάννης Καστρίτης θέλει να δει τον Αμερικανό να του λύνει προβλήματα στο rotation.

Προτεινόμενα Άρθρα