Πουλιανίτης στο AllAboutARIS TV: “Μεγάλη μου χαρά που επιστρέφω” (vid)

από Γιώργος Γκάτος

O Στέλιος Πουλιανίτης είναι έτοιμος να φορέσει για τρίτη φορά τη φανέλα του ΑΡΗ, αυτή τη φορά σε πολύ πιο ώριμη ηλικία και με μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα.

Παρά το γεγονός πως είναι 26, είναι από τους πιο έμπειρους αθλητές στο φετινό ρόστερ.

Ο ίδιος μιλάει παράλληλα για την σχέση που έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Καστρίτη και στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Στέλιος Πουλιανίτης στο AllAboutARIS TV και το AllAboutARIS.gr, στη Media Day που διοργάνωσε η ΚΑΕ ΑΡΗΣ:

Για την τρίτη φορά που θα φορέσει τα “Κιτρινόμαυρα” και το πως νιώθει:

“Είναι μεγάλη μου χαρά. Είναι μια ομάδα που γνωρίζω πολύ καλά. Από τους ανθρώπους μέχρι την ιστορία και το πόσο σημαντική είναι η ομάδα. Είναι ευθύνη αλλά είναι και χαρά. Είναι πολλά συναισθήματα και δε βλέπω την ώρα να τα “βγάλω” στο γήπεδο.”

Ο 26χρονος γκαρντ ετοιμάζεται να συνεργαστεί για τρίτη φορά με τον Έλληνα τεχνικό του ΑΡΗ, αφού συνυπήρξαν σε Τρίκαλα και Κύμη.

Για το γεγονός πως συνεργάζεται για τρίτη φορά με τον Γιάννη Καστρίτη:

“Σίγουρα μια σχέση εμπιστοσύνης και μια γνωριμία ετών, κάνει πολύ καλό γενικότερα στη ζωή αλλά και το μπάσκετ. Όταν μπορείς να καταλάβεις τι θέλει ο άλλος, χωρίς πολλά και ξεκινάς από ένα συγκεκριμένο στάδιο επικοινωνίας, είναι σημαντικό και για τον προπονητή αλλά και για τον παίκτη.”

Για το γεγονός πως παρότι είναι 26 ετών, είναι ένας εκ των μεγαλύτερων του ρόστερ και αν νιώθει μεγάλο βάρος:

“Δε θα το έλεγα. Όλα τα παιδιά είναι πολύ καλά. Υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία. Βάρος, όχι με την αρνητική έννοια. Ίσως να είναι θετικό. Ίσως χρειαστεί να κάνω κάποια πράγματα είτε εντός, είτε εκτός παρκέ. Είναι διαφορετικά από τις άλλες χρονιές και στη συγκεκριμένη ομάδα και στην καριέρα μου. Είναι κάτι πολύ θετικό, κάτι που πρέπει να αναζητεί κάθε παίκτης για να τον κάνει να νιώθει ωραία.”

Το μήνυμα του για την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο:

“Ερχόμαστε με μεγάλη διάθεση και το έχουμε δείξει από τα φιλικά. Ερχόμαστε με πολύ καλό κλίμα και ενέργεια, κάτι που ταιριάζει στον κόσμο του ΑΡΗ και το γήπεδο. Η ενέργεια η δική μας και του κόσμου, θα είναι ένας πολύ ωραίος συνδυασμός και θέλω να πιστεύω πως θα κάνουμε κάτι καλό”.

Για το ποια ομάδα υποστηρίζει στο ΝΒΑ:

“Θα ήθελα να το πάρουν οι Λέικερς.”

Προτεινόμενα Άρθρα