Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε με «σκληρή γλώσσα» μετά τον αγώνα, για την εικόνα του Παναθηναϊκού λέγοντας πως αισθάνεται ντροπή, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον ΑΡΗ για την εμφάνιση του.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε στην συνέντευξη τύπου: «Λυπάμαι πραγματικά για την εικόνα μας. Αισθάνομαι ντροπή σαν να μην είχαμε αξιοπρέπεια στο δεύτερο μέρος» ενώ όταν ρωτήθηκε για τον ΑΡΗ είπε: «Συγχαρητήρια στον ΑΡΗ, έπαιξε ψυχωμένα με ενέργεια, δεν είχε πολλά να χάσει, ήταν αποτελεσματικός με αυτοπεποίθηση στην επίθεση».
Για την επιστροφή του στο Αλεξάνδρειο και την βράβευση του τόνισε: «Δεν μπορώ να πω πως ήταν ευχάριστη στο τέλος. Πάντα εδώ έχω έντονα συναισθήματα αλλά η ένταση του παιχνιδιού τώρα είναι τέτοια που δεν μπορώ κάτι άλλο»