Προμηθέας: Μια ανάσα από Χριστόπουλο-Μαρκόπουλο

από AllAboutARIS

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Γιάννη Χριστόπουλο για να αντικαταστήσει τον Μάκη Γιατρά, ο οποίος αποχώρησε για λόγους υγείας, βρίσκεται ο Προμηθέας. Οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και πιθανότατα μέσα στη μέρα να κλείσει οριστικά το deal, με τον Πατρινό προπονητή να πλαισιώνεται στον πάγκο από τον Χάρη Μαρκόπουλο, τον οποίο είχε συνεργάτη και στην Κίνα (στους Ντακς του Πεκίνου).

Ο 48χρονος προπονητής είχε εργαστεί ως τεχνικός σύμβουλος στον Προμηθέα, προτού φύγει ξανά για την Κίνα. Στο παρελθόν έχει δουλέψει ως πρώτος προπονητής επίσης στον Απόλλωνα Πάτρας και τον ΑΠΟΕΛ, ενώ είχε διατελέσει βοηθός του Ντιρκ Μπάουερμαν στον Απόλλωνα Πάτρας, τη Χάγκεν και την Μπάγερν διατελώντας και υπηρεσιακός για ένα διάστημα. Επίσης ήταν βοηθός του Παναγιώτη Γιαννάκη στην εθνική Κίνας.

Ο δε Χάρης Μαρκόπουλος, 40 ετών, ήταν επί σειρά ετών βοηθός του πατέρα του, Σούλη, στον ΠΑΟΚ, ενώ έχει εργαστεί ακόμη σε Ηρακλή, Κόροιβο και Δόξα Λευκάδας ως πρώτος προπονητής.

Εφόσον κλείσει η συμφωνία, το ντεμπούτο τους θα κάνουν το Σάββατο στον αγώνα με την ΑΕΚ στα Λιόσια για την Basket League.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X