Προολυμπιακό τουρνουά: Εκτός και από τον τελικό ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Η απουσία του Κώστα Αντετοκούνμπο από τον αυριανό ημιτελικό (6/7, 17:30) με τη Σλοβενία ήταν δεδομένη ήδη από χθες τη νύχτα (4/7), μετά το τέλος του αγώνα της εθνικής με την Αίγυπτο. Ο Έλληνας σέντερ είχε τραυματιστεί στο αριστερό γόνατο στα μισά της 2ης περιόδου και δεν επέστρεψε στο παιχνίδι.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας βγήκαν σήμερα (5/7) με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ν’ ανακοινώνει πως θα μείνει εκτός και στον τελικό της Κυριακής (7/7), εφόσον βέβαια ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας του Λούκα Ντόντσιτς στον ημιτελικό η «επίσημη αγαπημένη».

Στη σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρεται:

«Χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο θα συνεχίσει η Εθνική Aνδρών την προσπάθειά της στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα με την Αίγυπτο, έδειξε κάκωση στον αριστερό επιγονατιδικό τένοντα με οίδημα θέτοντάς τον εκτός συνέχειας».

Livestreaming: Η κλήρωση του ΑΡΗ στο EuroCup
Προηγούμενο άρθρο Livestreaming: Η κλήρωση του ΑΡΗ στο EuroCup
Επόμενο άρθρο Αυτός είναι ο όμιλος του ΑΡΗ Midea στο Eurocup!
Αυτός είναι ο όμιλος του ΑΡΗ Midea στο Eurocup!

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News