Προχωράει για combo guard

από AllAboutARIS

Την ώρα που οι “Κιτρινόμαυροι” περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Τζος Χάγκινς, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΡΗ προχωράει.

Οι “Κιτρινόμαυροι” βρίσκονται σε αναζήτηση παίκτη εδώ και αρκετό καιρό, και φαίνεται πως πια έχουν καταλήξει σε δύο περιπτώσεις. Συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο ονόματα Αμερικανών στο τραπέζι του Γιάννη Καστρίτη.

Ο Έλληνας τεχνικός περιμένει να δει τι έχει συμβεί με τον Τζος Χάγκινς, όπου μπορεί να είναι από ένας απλός τραυματισμός ως και μια ενδεχόμενη θλάση που θα τον κρατήσει έξω για πάνω από 1,5 μήνα, αλλά αυτό δεν έχει παίξει ρόλο στο μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο προπονητής του ΑΡΗ ετοιμάζεται να κάνει μια επιλογή για όλη τη χρονιά και όχι συμβόλαιο μικρής διάρκειας, αποκτώντας έκτο ξένο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία αναζητεί στην αγορά.

Μάλιστα, θα γίνει προσπάθεια ο παίκτης να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αφού πια υπάρχουν δύο ονόματα Αμερικανών στο τραπέζι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΑΡΗΣ θα πάει στη διακοπή του πρωταθλήματος, έχοντας αποκτήσει παίκτη, προκειμένου να δουλέψει σε αυτό διάστημα.

Προτεινόμενα Άρθρα