Πρόστιμο στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ για εκτός έδρας ματς!

Με χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ ΑΡΗΣ για τον αγώνα με τον Προμηθέα. Ο οποίος, να θυμίσουμε, έγινε στην Πάτρα και όχι στη Θεσσαλονίκη!

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ:

Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003) α) για υβριστικό σύνθημα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα, το χρηματικό πρόστιμο των πεντακοσίων (500,00) ευρώ και β) για παραπτώματα μη χαρακτηριζόμενα ιδιαίτερης βαρύτητας που εμπίπτουν στο άρθρο 17 παρ. 2 Α του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού, το χρηματικό πρόστιμο των χιλίων (1.000,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 7-1-2023.

Υπόθεση Φιλιππίδη: Τι ποινές προβλέπονται για απόπειρα βιασμού (vid)
Προηγούμενο άρθρο Υπόθεση Φιλιππίδη: Τι ποινές προβλέπονται για απόπειρα βιασμού (vid)
Επόμενο άρθρο Ρέθυμνο: Σύλληψη μπασκετμπολίστα με καταγγελία για βιασμό 11 χρόνια μετά!
Ρέθυμνο: Σύλληψη μπασκετμπολίστα με καταγγελία για βιασμό 11 χρόνια μετά!

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News