Πρώτα το θέμα του προπονητή, μετά οι συζητήσεις για ανανεώσεις

από Γιώργος Γκάτος

Οι “Κιτρινόμαυροι” έχουν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις εδώ και περίπου ένα μήνα και με όλα τα πρωταθλήματα να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, όπως είναι φυσιολογικό η καθημερινότητα εμπεριέχει περισσότερο εξωαγωνιστικά θέματα (βλ προαδειοδότηση).

Αυτή την εβδομάδα, ο Γιάννης Καστρίτης ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να πραγματοποιηθεί δια ζώσης συνάντηση με τους ανθρώπους του ΑΡΗ και να τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που εχουν στο μυαλό τους οι δύο πλευρές.

Ασφαλώς, μετά τις συζητήσεις των δύο πλευρών και ανάλογα με το αν υπάρξει “γάμος”, θα αρχίσουν να τίθενται και αγωνιστικά ζητήματα, όπως οι ανανεώσεις.

Περιπτώσεις όπως αυτές του Ισμαέλ Σανόγκο, του Όμηρου Νετζήπογλου και του Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ δείχνουν να είναι πιο μπροστά σε προτίμηση και να δρομολογούνται σύντομα νέες συζητήσεις. Στις δύο περιπτώσεις των ξένων, έχουν γίνει κάποιες πρώτες διερευνητικές επαφές.

Τα παραπάνω δεν αποκλείουν ο ΑΡΗΣ να διατηρήσει κι άλλους παίκτες από τον ελληνικό κορμό του στο ρόστερ, ενώ αντίθετα ελάχιστες είναι οι πιθανότητες (σήμερα) να ασχοληθεί με κάποιον άλλο από τους φετινούς ξένους παίκτες.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X