Πόντοι στο ζωγραφιστό, πολυφωνία και μέγιστη διαφορά!

από AllAboutARIS

Το παιχνίδι του ΑΡΗ Midea για τρία δεκάλεπτα σε εκτός έδρας αναμέτρηση, ήταν σχεδόν ιδανικό. Πήρε τη διαφορά που έφτασε ως το +21, έλεγξε τον ρυθμό και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να κάνει τίποτα πέρα από το να περνάει τη μπάλα στο ζωγραφιστό, όταν και οι δύο ψηλοί της ομάδας είχαν από τέσσερα φάουλ.

Αυτό έδωσε το δικαίωμα στον ΑΡΗ να παράγει αρκετά επιθετικά, με έξι “διψήφιους” παίκτες να κάνουν την εμφάνιση τους για πρώτη φορά ταυτόχρονα.

Αναλυτικά, αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

*Οι 98 από τους 173 πόντους του αγώνα σημειώθηκαν μέσα από τις δύο ρακέτες αφού εκεί μετέφεραν και οι δύο ομάδες το παιχνίδι τους. Ο Άρης Midea σημείωσε την 8η φετινή επίδοση 50+ πόντων, έχοντας 50 που είναι η 2η καλύτερη δική του στη σεζόν αφού είχε 54 στο ματς με τον Κολοσσό H Hotels.

*Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη είχε έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων ενώ πριν το χθεσινό παιχνίδι δεν είχε αγώνα ούτε με πέντε τέτοιους σκόρερ. Οι 6+ διψήφιοι σκόρερ είναι επίδοση που σημειώθηκε για πέμπτη φορά στη φετινή Stoiximan Basket League. Το ρεκόρ έχει ο Παναθηναϊκός Aktor με επτά διψήφιους σκόρερ στο ματς με τον Απόλλωνα Carna.

Ο Άρης Midea είχε σε δύο αγώνες του στην περσινή, έξι διψήφιους σκόρερ. Στο εντός έδρας ματς με το Λαύριο Megabolt για την 8η αγωνιστική και στο εντός έδρας ματς με τον Ιωνικό για την 20ή αγωνιστική.

*Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε ακόμη και με 21 πόντους (51-72 στο 28:30) και αυτή ήταν η μεγαλύτερη διαφορά που πήρε στη διάρκεια κάποιου αγώνα της στο φετινό Πρωτάθλημα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα