Ρουσιαμάνης: “Η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ήταν μια αποτυχία”

από Γιώργος Γκάτος

Ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης αναφέρθηκε στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που τρέχει εδώ και περίπου έναν χρόνο, στη σημερινή συνέντευξη τύπου.

Μάλιστα, ήταν σαφής για την πορεία της, αφού την χαρακτήρισε ως “αποτυχία”.

Στην αρχική του τοποθέτηση σημείωσε:

“Για να καταλάβουν κάποιοι πόσο προσπαθούμε, θέλω να αναφερθώ στην ΑΜΚ. Τον τελευταίο χρόνο δεν έδινα συγκεκριμένη απάντηση για να προστατεύσουμε την ομάδα. Παρότι το γήπεδο γέμισε, η ΑΜΚ ήταν μία αποτυχία. Μπήκαν περίπου 85 χιλιάδες και οι 60 από ανθρώπους που έτσι κι αλλιώς στηρίζουν την ΚΑΕ. Δεν θέλαμε να φανεί ότι υπάρχει αδυναμία ή μη στήριξη, για αυτό δεν βγάλαμε αυτά τα στοιχεία.

Ολοι αντιλαμβάνονται την προσπάθεια που έχει γίνει, πού πάνε τα χρήματα που έχουν βάλει. Εμείς φρύγουμε εάν εμφανιστεί κάποιος. Ο ρόλος μας είναι να βοηθήσουμε στην εξυγίανση του ΑΡΗ.”

Ενώ στη συνέχεια, μετά από σχετική ερώτηση αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους θεωρεί ότι δε στηρίχθηκε η προσπάθεια:

“Είναι ένα περίπλοκο θέμα. Ο λόγος δεν είναι ένας. Κάποιοι παραδοσιακά τα τελευταία 20-30 χρόνια βάζουν λεφτά και έχουν κουραστεί. Πολλοί επιχειρηματίες αντιμετώπισαν προβλήματα λόγω κορωνοϊού. Υπάρχει ίσως η δική μας ευθύνη ότι δεν πείσαμε κάποιους. Οι περισσότεροι είναι Αρειανοί που ήθελαν να δουν την πορεία της ομάδας και πού πάνε τα λεφτά. Συζητάμε για μία νέα προσέγγιση προς αυτή τη μερίδα του κόσμου, για να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει”.

 

Προτεινόμενα Άρθρα