Ρουσιαμάνης: «500.000 ευρώ η ΑΜΚ»

από AllAboutARIS

Το μέλος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Αχιλλέας Ρουσιαμάνης αναφέρθηκε στο θέμα των χρεών, αλλά και στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την πολυμετοχικότητα.

“Απαιτούνται ακόμα 700 χιλιάδες. Αυτό δεν αφορά τις υποχρεώσεις της τρέχουσας ομάδας. Έχουν να κάνουν με διακανονισμούς, μπαν κτλ απαιτήσεις του παρελθόντος. Το ποσό της ΑΜΚ ορίστηκε στις 500 χιλιάδες ευρώ, που δεν είναι τυχαίο ποσό. Τόσα υπολογίσαμε ότι θα λαμβάναμε από το στοίχημα. Τα λεφτά που χάθηκαν από διαφημίσεις και εισιτήρια, ξεπερνούν κατά πολύ το νούμερο αυτό. Το νούμερο το οποίο μόλις συμπληρωθεί, δημιουργεί τις βάσεις για έναν πολύ πιο ισχυρό ΑΡΗ. Δεν ξέρουμε αν θα είμαστε εμείς εδώ του χρόνου, αλλά όποιος είναι δεν θα έχει να αντιμετωπίσει τις ίδιες δυσκολίες με εμάς. Δηλαδή, δεν θα υπάρχουν μπαν, υποχρεώσεις μεγάλες. Όλα θα είναι πιο εύκολα. Θα δώσω μια πληροφορία: η μείωση των συνολικών χρεών του ΑΡΗ, έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο και θα δούμε που θα φτάσει. Όλο αυτό έγινε με την προσπάθεια των ανθρώπων της διοίκησης, των ανθρώπων στα γραφεία, του προπονητή μας με την δημιουργία της ομάδας με χαμηλό μπάτζετ. Έκανε την καλύτερη value for money ομάδα. Ο προπονητής πέτυχε αυτό που είχε να κάνει. Πρέπει να περάσουμε στο επόμενο βήμα.

Χωρίς αυτά τα λεφτά, δεν μπορεί να συντηρηθεί ο ΑΡΗΣ. Δεν μπορεί να υπάρξει ο ΑΡΗΣ. Να το θέσω αλλιώς όμως. Οι μεγαλύτεροι δεν συνηθίσαμε τον ΑΡΗ να προσπαθεί κάθε χρόνο ομάδα, για να μην είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτό τον βραχνά. Θέλουμε ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς. Δεν μπορούμε να φτιάχνουμε μπάτζετ 700 χιλιάδες-1 εκατ. που δεν μπορούμε να πληρώσουμε. Με την ΑΜΚ και 1-2 ακόμα συντηρητικές χρονιές, η ομάδα θα λήξει όλα τις τα προβλήματα. Πιστέψτε με, είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Είναι αλλιώς να βάζεις λεφτά για να συντηρείται και να υπάρχει μια ομάδα και αλλιώς να τα βάζεις για να δεις ότι προοδεύει. Αλλιώς είναι να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις, αλλιώς να ματώνεις σε κάθε παιχνίδι. Η κάθε μετοχή θα έχει αξία 10 ευρώ, με μίνιμουμ δύο μετοχών. Δεν χρειάζεται να πάμε στην πλατιά μάζα του ΑΡΗ, στον άνθρωπο τον Αρειανό που δίνει από το υστέρημα του. Υπάρχουν Αρειανοί επιχειρηματίες. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν την οικονομική δυνατότητα να στηρίξουν, χωρίς να ματώσουν. Ειδικά γι’αυτά τα χρήματα, που θα μπουν σε ειδικό λογαριασμό, θα ανακοινωθεί μέχρι και το τελευταίο ευρώ για το που έχουν πάει

Οι άνθρωποι που αγοράζουν μετοχές, θα έχουν και λόγο για την επόμενη μέρα του ΑΡΗ. Σκοπός μας είναι οι βάσεις για να πάει η ομάδα μπροστά, όχι για να μείνουμε εμείς εδώ. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να γίνει η αύξηση, να καλυφθεί, να πληρωθούν οι πάντες και αύριο το πρωί να έρθει κάποιος να αναλάβει τη διαχείριση, βλέποντας βιώσιμα χρέη. Είναι πολύ σημαντικό να βοηθήσουν οι επιχειρηματίες της πόλης. Δεν είναι λύση να ζητήσουμε λεφτά από 10 χιλιάδες Αρειανούς. Δε θέλω να πω κάτι παραπάνω. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Δεν πιστεύω ότι δεν θα βρεθούν άνθρωποι να καλύψουν, όταν ξέρουν ότι τα λεφτά τους πιάνουν τόσο. Πρέπει να καλυφθεί γρήγορα”.

Προτεινόμενα Άρθρα