Ρούμπιο: «Αρχίζω να σκέφτομαι την επιστροφή στο σπίτι»

από AllAboutARIS

Τα τελευταία χρόνια ο Ρίκι Ρούμπιο είναι ένας από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους του ισπανικού μπασκετ στο ΝΒΑ. Ο Ίβηρας γκαρντ παρά τα προβλήατα τραυματισμών την τελευταία διετία παραμένει σε υψηλό επίπεδο, κάτι που έδειξε στην επιστροφή του στη δράση με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 5,2 πόντους και 2,1 ασίστ κατά μέσο όρο, μένοντας στο παρκέ για 17 λεπτά, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει ρόλο στην ομάδα του Τζέι Μπι Μπίκερσταφ. Με την διαδικασία αυτή να βάζει τον 32χρονο πλέι μέικερ σε μια διαφορετική διαδικασία.

Ποια; Της επιστροφής στην Ευρώπη. Ο Ισπανός γκαρντ΄μίλησε για το μέλλον του και φρόντισε να ρίξει… βόμβα, που αναμένεται να προκαλέσει ντόμινο το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Αρχίζω να σκέφτομαι την επιστροφή μου στην Ισπανία. Θα πήγαινα στο σπίτι, στη Βαρκελώνη!», ήταν η τοποθέτηση του Ισπανού γκαρντ που ήρθε να βάλει φωτιές όσον αφορά το μέλλον του. Διότι σε μια τέτοια εξέλιξη όπως είναι λογικό θα υπάρξει ξεκάθαρη κινητοποίηση από την Μπαρτσελόνα, που τα τελευταία χρόνια είχε σταθερά στο κάδρο την επιστροφή του άσου των Καβαλίερς.

Προτεινόμενα Άρθρα