Σήμερα προπόνηση, αύριο… αποκαλυπτήρια

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ προετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, αυτό με την Γουλβς την επόμενη εβδομάδα για το FIBA Europe Cup και σε αυτό το πλαίσιο αύριο θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι με την Καρδίτσα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΚΑΕ:

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup, τα οποία ξεκινούν την προσεχή Τρίτη (27/09) στο Σαμάκοβ της Βουλγαρίας, κόντρα στη λιθουανική Wolves BC.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (21/09) περιλαμβάνει μία απογευματινή προπόνηση, στο «Nick Galis Hall». Την Πέμπτη 22/09, στις 17:00, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα κάνει τα αποκαλυπτήριά της μπροστά στον κόσμο της, στον φιλικό αγώνα με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό.

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς συνεχίζεται (γενική είσοδος 10 ευρώ). Σήμερα Τετάρτη έως τις 18:00 από την μπουτίκ της ΚΑΕ και αύριο Πέμπτη από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα. Παράλληλα, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους μέσω της Viva (https://www.viva.gr/tickets/sports/festivalkae-aris-eisitiria-agonon-2022-2023/).

Προτεινόμενα Άρθρα