Σανς: Εκτός δράσης για άλλες τρεις εβδομάδες ο Μπράντλι Μπιλ

Ο Μπράντλι Μπιλ έχει παίξει μόλις σε τρεις αγώνες των Σανς μετά το trade που τον έστειλε από τη Γουάσινγκτον στο Φοίνιξ και όπως ενημέρωσαν οι «Ήλιοι», ο All Star γκαρντ θα παραμείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες λόγω των ενοχλήσεων στη μέση.

Ο Μπιλ αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας, παίζοντας ελάχιστα, αφού οι Σανς δεν θέλουν να τον ζορίσουν. Με δεδομένο μάλιστα ότι στόχος του Φοίνιξ δεν είναι οι πρώτοι αγώνες της regular season αλλά τα play-offs και η πορεία προς τον τίτλο, δεν πρόκειται να ρισκάρουν.

Σε τρεις αγώνες με τους Σανς που βρίσκονται στην ένατη θέση της Δύσης με ρεκόρ 5-6, ο 30χρονος γκαρντ μέτρησε 17.3 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ.

Τα… είδε όλα όμως πήρε το θρίλερ με την Μπάγερν και έβαλε «στοπ» στο αρνητικό σερί η Ζαλγκίρις!
Προηγούμενο άρθρο Τα… είδε όλα όμως πήρε το θρίλερ με την Μπάγερν και έβαλε «στοπ» στο αρνητικό σερί η Ζαλγκίρις!
Επόμενο άρθρο EuroCup: Στο Βελιγράδι για τους εντός έδρας αγώνες η Χάποελ Τελ Αβίβ
EuroCup: Στο Βελιγράδι για τους εντός έδρας αγώνες η Χάποελ Τελ Αβίβ

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News