Σε διαδικασία επανένταξης στους Σίξερς ο Μπεν Σίμονς

από AllAboutARIS

Άνοιξε ο δρόμος για την επανένταξη του Μπεν Σίμονς στο ρόστερ των Σίξερς. Ο Αυστραλός γκαρντ απείχε από την προετοιμασία της ομάδας τις πρώτες δύο εβδομάδες της pre-season και είχε κόψει κάθε επικοινωνία με την ομάδα από τον Αύγουστο, όταν και είχε ζητήσει ανταλλαγή. Η ομάδα της Φιλαδέλφεια είχε δεχτεί διάφορες κρούσεις για την παραχώρησή του, αλλά καμία δεν την κάλυψε.

Το βράδυ της Δευτέρας πέρασε από τεστ COVID-19, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΝΒΑ και άρχισαν πλέον, οι διαδικασίες επανένταξής του στην ομάδα, παρότι οι ιθύνοντες των Σίξερς τον περίμεναν προς τα τέλη της εβδομάδας. Είναι άγνωστο αν αυτό που συνέβη σημαίνει πως έχει αλλάξει άρδην το κλίμα για το νούμερο ένα του ντραφτ του 2016 ή απλώς οι δύο πλευρές έβαλαν λίγο νερό στο κρασί τους και ο παίκτης δεν θα είναι στο περιθώριο μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο πακέτο ανταλλαγής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Athletic», ο Σίμονς και ο ατζέντης του, Ριτς Πολ, εργάζονταν όλο το εικοσιτετράωρο προκειμένου να βρεθεί η λύση και να επιστρέψει ο παίκτης στη Φιλαδέλφεια. Ο γενικός διευθυντής των Σίξερς, Έλτον Μπραντ, ο προπονητής Ντοκ Ρίβερς και ο Πολ ήταν σε συνεχή επικοινωνία τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τον Σίμονς, ο οποίος έχει τετραετές συμβόλαιο αξίας 147 εκατομμυρίων δολαρίων.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X