Σημαντικές εμπειρίες στο Ντουμπάι

από AllAboutARIS

Η παρουσία του ΑΡΗ Midea στο Eurocup, του άνοιξε και πολύπλευρες ευκαιρίες, όπως το να λάβει μέρος η ομάδα Νέων του στο σημαντικό τουρνουά Adidas Next Generation Tournament.

Ήδη οι παίκτες του Ανδρέα Κεσαπίδη βρίσκονται στο Ντουμπάι, για το τουρνουά (22-24/3) που θα τους δώσει την ευκαιρία να ανταγωνιστούν με σημαντικούς αντιπάλους, ενώ θα υπάρχουν και πολλά «μάτια» από σκάουτερς.

Ο ΑΡΗΣ θα συμμετάσχει στους αγώνες του Ντουμπάι, από τις 22 έως τις 24 Μαρτίου, με τους Ζαλγκίρις Κάουνας, Ουλμ, Βιλερμπάν, Βαλένθια, Βίρτους Μπολόνια και την επίλεκτη ομάδα από το Ντουμπάι, ενώ οικοδέσποινα είναι η ακαδημία μπάσκετ του Ντουμπάι.

Οι οκτώ ομάδες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους. Ο ΑΡΗΣ, στο Γκρουπ Α’ θα αγωνιστεί κόντρα στην Ακαδημία του Ντουμπάι (Falcons Academy), τη Βιλερμπάν και την Ουλμ. Συγκεκριμένα, στις 22 Μαρτίου θα δώσει διπλό αγώνα, στις 11:15 απέναντι στην Ουλμ και στις 20:15 με τη Falcons Academy, ενώ στις 23 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν (13:30).

Στη συνέχεια οι δύο όμιλοι του Ντουμπάι θα «σταυρώσουν» μεταξύ τους και η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφαία θέση, θα πάρει το «εισιτήριο» για το Final 4, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βερολίνο, μαζί μ’ αυτό της Ευρωλίγκας.

 

Προτεινόμενα Άρθρα