Σιδηροηλίας στο AllAboutARIS TV: “Δεν νιώθω πίεση, δουλεύω για να αντιμετωπίσω κάθε πρόκληση”

από AllAboutARIS

Φιλοξενούμενος στην basketball edition του AllAboutARIS TV βρέθηκε ο Γιάννης Σιδηροηλίας.

Ο νεαρός παίκτης του ΑΡΗ είπε ενδιαφέρουσες κουβέντες για το φετινό πρόσωπο του “Αυτοκράτορα”, τη δική του αγωνιστική ωρίμανση και τις προτροπές Καστρίτη και Ταπούτου.

Για το ματς κόντρα στη Λάρισα και τη νίκη επί του Απόλλωνα: “Είχαμε μεγάλη διακοπή, το πρόγραμμα είναι δύσκολο, δεν είχαμε ρυθμό και ανάσες. Με τον κορονοϊό όμως πρέπει να συνηθίσουμε τέτοιες καταστάσεις. Με τη Λάρισα χάσαμε στις λεπτομέρειες, ήταν κακή ήττα για εμάς. Κόντρα στην Πάτρα ήταν αναγκαία η νίκη και μπήκαμε με χαρακτήρα για να πάρουμε το ματς. Ανεβάζει την ψυχολογία μας αυτό το αποτέλεσμα.”

Και πρόσθεσε σχετικά με την απόδοση του ΑΡΗ: “Ο κόουτς από τη πρώτη στιγμή μας ζητούσε να παίζουμε δυνατή άμυνα. Αυτό κάναμε με τον Απόλλωνα και κερδίσαμε. Στα προηγούμενα ματς δεν το κάναμε τόσο αποτελεσματικά.”

Για την έδρα και το Παλέ: “Παίζει τεράστιο ρόλο η έδρα, θα ήταν και διαφορετικά με τον κόσμο του ΑΡΗ στο γήπεδο στο 100%, λόγω των μέτρων όμως αυτό δεν γίνεται. Όπως και να έχει πρέπει να παλεύουμε σε όλα τα ματς ανεξαρτήτως έδρας.”

Για το αν θεωρεί ότι ο απολογισμός είναι θετικός: “Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε ακόμα 2-3 ματς που χάθηκαν στις λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά είναι ένα καλός απολογισμός για τον πρώτο γύρο και επικεντρωνόμαστε στα επόμενα παιχνίδια για να πάμε ακόμα πιο ψηλά, γιατί όχι και στα πλέι οφ.”

Για τη δική του απόδοση: “Ήμουν άτυχος στην αρχή της χρονιάς, ήμουν τραυματίας. Επανήλθα και πλέον είμαι έτοιμος να δώσω ότι χρειάζεται η ομάδα για να παίρνουμε τα παιχνίδια.”

Για το νεανικό στοιχείο στην ομάδα και αν νιώθει ο ίδιος πίεση: “Δεν νιώθω πίεση, είμαι κάθε μέρα στο γήπεδο, δουλεύω σκληρά και είμαι έτοιμος για κάθε πρόκληση.”

Για τα μέλη της ομάδας: “Είναι σημαντικοί άνθρωποι, έχουν εμπειρία από τα παρκέ και είναι ενθαρρυντικό που βρίσκονται δίπλα μας. Ο κ.Ταπούτος είναι για εμένα πάντα δίπλα μου και με καθοδηγηθεί.”

Για τη συνεργασία του με τον Καστρίτη: “Η συνεργασία μας είναι εξαιρετική. Όπως είπε σε εμένα και τον Όμηρο, θα μάθουμε μαζί του να παίζουμε μπάσκετ, ξεκινώντας από την άμυνα. Στην επίθεση μας έχει επισημάνει να ακολουθούμε το ένστικτο μας και να μη φοβόμαστε. Είναι καλός άνθρωπος και προπονητής.”

Η αποκάλυψη για το “μονό” με τον Ταπούτο: “Με τον Χρήστο παίζουμε συνέχεια σε άτυπους διαγωνισμούς. Στην αρχή έχανα συνέχεια αλλά τελευταία τον κερδίζω και εγώ.”

Και ολοκλήρωσε λέγοντας: “Στην αρχή της χρονιάς η ομάδα χτίστηκε με χαμηλό μπάτζετ και όλοι πίστευαν ότι πάμε μόνο για την σωτηρία. Η δουλειά μας όμως είναι να δουλεύουμε καθημερινά και να διεκδικούμε το καλύτερο.”

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X